Home > Voor Studenten

Voor Studenten

Talent ontwikkeling
CV Building
Tooling
Online kennisbank
Samenwerking

Talent ontwikkeling

Het CMI is er voor alle studenten: ter ondersteuning bij onderzoek, maar ook voor studenten die juist een stapje verder willen gaan. Het CMI helpt graag jouw talent verder te ontwikkelen.

CV Building

Interessante onderzoeksopdrachten, afstudeeronderzoeken en (bij)baantjes vind je bij het CMI.

Tooling

Nieuwe tools zijn als eerst in het CMI beschikbaar, ga ermee aan de slag in het CMI.

Online kennisbank

Op onze website vind je antwoorden op alle problemen uit de onderzoekscyclus terug.

Samenwerking

Het CMI vindt de samenwerking met allerlei partijen. Onderzoek is de verbindende factor, we willen gezamenlijk op zoek naar antwoorden.

Fuel for discovery: al je vragen over onderzoek en verder experimenteren

Bij het HvA Centre for Market Insights kun je niet alleen terecht met al je vragen over onderzoek, maar word je ook uitgedaagd vraagstukken op nieuwe manieren te benaderen. Door te experimenteren met innovatieve tools en de gebaande paden te verlaten.


Fuel for talent: talent ter ondersteuning, op zoek naar nieuwe talenten en talenten verder ontwikkelen

Wij hebben de talenten in huis die met hun gedegen onderzoeks- en onderwijservaring jou ondersteuning kunnen bieden. Want natuurlijk moet goed onderzoek wel aan bepaalde eisen voldoen.

We halen jonge talenten in huis die willen leren. Energieke, ondernemende studenten die voor een echte opdrachtgever met echte uitdagingen onderzoekservaring opdoen. Maar ook studenten die met vragen over onderzoek in en uit lopen. Iedereen is welkom. Wij helpen al deze talenten met het vergroten van?vaardigheden en het verbeteren van prestaties.


Fuel for collaboration: samenwerking en verbinding

Het CMI zoekt de samenwerking met allerlei partijen. Onderzoek is de verbindende factor. Het verbindt bedrijven en studenten. Onderzoekers en docenten. Vakgenoten en vakidioten. Praktijk en wetenschap. We willen samen met anderen gedeelde vraagstukken ontdekken en gezamenlijk op zoek gaan naar de antwoorden. Want zo kunnen we meer. Het wordt beter en leuker. We gaan sneller vooruit en er ontstaan nieuwe samenwerkingen.


The world needs new answers!
De wereld zit vol uitdagingen en vernieuwing. Op allerlei niveaus. Het individu dat zich wil ontwikkelen. Het bedrijf dat beter gaat presteren met nieuwe inzichten. De markt die gebaat is bij goed opgeleide jonge mensen. De maatschappij die kan bloeien door het oplossen van problemen. Het CMI verbindt en verbetert al die werelden een beetje.?Dat doen we met een kennisbank, praktijkopdrachten, nieuwe tools, spreekuren en kennisevents. Die werelden helpen ons ook te veranderen. Nieuwe technologie?n, nieuwe verhoudingen, nieuwe visies op de economie en onze samenleving, ze hebben een impact op ons onderwijs en op de vraagstukken die we analyseren en duiden. Alles is constant en heftig in beweging.

Cmihva.nl maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid. Privacyverklaring

Accepteren
X