Qualtrics

Posted on: juni 9th, 2016 by Centre for Market Insights No Comments

Voor je onderzoek een online enquête uitzetten? Met Qualtrics kun je relatief eenvoudig online enquêtes ontwerpen en afnemen. Alle FBE-studenten en -medewerkers kunnen gratis gebruik maken van deze software.

Met Qualtrics kunnen zowel eenvoudige als complexe vragenlijsten worden gebouwd en afgenomen. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de structuur en het type vragen. De resultaten worden helder weergegeven en zijn eenvoudig te exporteren naar onder andere Excel of SPSS.

Qualtrics heeft een moderne en duidelijke (Engelstalige) gebruikersomgeving, wat het werken met Qualtrics heel intuïtief en eenvoudig maakt. Qualtrics is geschikt voor enquêtes in alle talen. Een HvA template is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

ACCOUNT
Je kunt direct inloggen met je HvAID, je hoeft dus geen account aan te maken. Inloggen kan via: hva.qualtrics.com

ONDERSTEUNING
Qualtrics heeft een uitgebreide supportomgeving waarin je de verschillende stappen bij het opstellen, uitzetten of analyseren kunt doorlopen aan de hand van instructie video’s.

Je kunt daarnaast ook ondersteuning krijgen tijdens één van de spreekuren in het HvA Centrum for Marketing Insights (CMI). Hier kun je terecht met al je vragen over Qualtrics. Onze experts op dit programma zijn Jesse Weltevreden, Saskia Stoker, Tibert Verhagen en Anne Risselada. Zie ook de agenda, voor wanneer zij spreekuren hebben.

Technische ondersteuning is te verkrijgen via [email protected] .

Cmihva.nl maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid. Privacyverklaring

Accepteren
X