Woorank

Posted on: januari 12th, 2018 by Centre for Market Insights No Comments

Woorank is een online tool die real time reviews van websites genereert. De uitgebreide analyse levert waardevolle inzichten op om een website te verbeteren op het gebied van ranking en visibiliteit door onder andere de inzet van SEO, Social Media en Usability. Ook is het mogelijk om concurrerende websites met elkaar te vergelijken. Ga naar www.woorank.com voor meer informatie over deze tool.

ONDERSTEUNING
Je kunt ondersteuning krijgen tijdens één van de spreekuren in het HvA Centre for Market Insights (CMI). Hier kun je terecht met al je vragen over Woorank. Onze experts op dit programma zijn Jesse Weltevreden en Tibert Verhagen. Zie ook de agenda, voor wanneer zij spreekuren hebben.

Reserveren verplicht

CMI Text Cleaning Tool

Posted on: augustus 30th, 2016 by Centre for Market Insights No Comments

Deze tool heb je nodig voordat je TLAB gaat gebruiken. Hiermee kun je je tekstbestanden opschonen en speciale karakters verwijderen die de functie van TLAB verstoren.

ONDERSTEUNING
Je kunt ondersteuning krijgen tijdens één van de spreekuren in het HvA Centrum for Marketing Insights (CMI). Hier kun je terecht met al je vragen over de CMI Text Cleaning Tool. Onze experts op dit programma zijn Frederik Situmeang en Jesse Weltevreden. Zie ook de agenda, voor wanneer zij spreekuren hebben.

Cmihva.nl maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid. Privacyverklaring

Accepteren
X