Home > Publicaties > Research results “Área Metropolitana do Porto”

Research results “Área Metropolitana do Porto”

26 april 2018 | Onderzoek
Daniëlle de Boer

De Hogeschool van Amsterdam deed onderzoek naar het ecosysteem voor ondernemers van de ‘Área Metropolitana do Porto’, oftewel de metropoolregio Porto. Het doel van het onderzoek was om de externe percepties over de regio te achterhalen en op basis van deze bevindingen samen met stakeholders een roadmap te maken om de internationale positie en aantrekkelijkheid voor ondernemers van de metropoolregio te verbeteren. Dit onderzoek bestond uit een social media analyse van start-up en scale-up organisaties uit 5 grote steden in Europa, interviews met lokale stakeholders en een survey onder start-ups and scale-ups. Afgelopen week werden de resultaten gepresenteerd in Porto.

Bekijk hier de presentatie!

Daniëlle de Boer
Danielle is junior onderzoeker bij het Centre for Market Insights. Ze houdt zich dagelijks bezig met het verzamelen, analyseren en visualiseren van onderzoeksdata. Door haar opleiding Communicatiewetenschap en Master Political Communication heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan binnen de onderzoekswereld en werkt ze nu met veel plezier mee aan verschillende soorten onderzoeken. HULP BIJ ONDERZOEK Je kunt bij Danielle terecht voor vragen over het verzamelen van data via online tools, het analyseren van de gegevens in bijvoorbeeld SPSS en het visualiseren ervan in Tableau. TOOLS Danielle kan helpen bij vragen over: Qualtrics, Next Analytics, de CMI Twitter Scraper, SimilarWeb, Coosto, SentiStrength, Web Scraping, SPSS en Tableau.  

Reacties

Geef een reactie op deze publicatie

Cmihva.nl maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid. Privacyverklaring

Accepteren
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
0
X