Home > Publicaties > Met welke marketingstrategie heb je meer succes in cross-border e-commerce?

Met welke marketingstrategie heb je meer succes in cross-border e-commerce?

22 april 2020 | Blog
Sjoukje Goldman

In cross-border e-commerce krijgen e-retailers in toenemende mate te maken met concurrenten in de landen waarin ze actief zijn, maar ook met concurrenten die vanuit andere landen hun producten online aanbieden. Het is voor een e-retailer in cross-border e-commerce van essentieel belang dat hij een marketingstrategie hanteert die hem succesvoller maakt dan die vele concurrenten. Maar hoe doe je dit? Onderzoek dat door het Centre for Market Insights (CMI) van de Hogeschool van Amsterdam is uitgevoerd biedt eerste handvatten. In de blog op Retail Insiders, geschreven door onderzoeker  & promovendus Sjoukje Goldman lees je hier alles over.

Naar de blog
Sjoukje Goldman

Dr. Sjoukje Goldman is hoofddocent duurzame marketing en werkt sinds september 2014 bij de opleiding commerciële economie. 

Sjoukje doet onderzoek naar duurzame business modellen en duurzaam consumenten gedrag. Ze neemt deel aan de expertgroep “circulair shoppen in 2030” van het landelijke programma Shopping Tomorrow en van de werkgroep “circulariteit en duurzaamheid” van het Retail Innovatie Platform.

Sjoukje geeft les over duurzame marketing in de master’s Global Sustainable Business Management en Digital Driven Business. Ze is onderdeel van het ontwikkelteam van de Master Economische Transformatie en coördineert de minor De Duurzame economie: goed werk in nieuwe businessmodellen.

Reacties

Geef een reactie op deze publicatie

Cmihva.nl maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid. Privacyverklaring

Accepteren
Winkelwagen
There are no products in the cart!
0
X