Home > Publicaties > Met welke marketingstrategie heb je meer succes in cross-border e-commerce?

Met welke marketingstrategie heb je meer succes in cross-border e-commerce?

22 april 2020 | Blog
Sjoukje Goldman

In cross-border e-commerce krijgen e-retailers in toenemende mate te maken met concurrenten in de landen waarin ze actief zijn, maar ook met concurrenten die vanuit andere landen hun producten online aanbieden. Het is voor een e-retailer in cross-border e-commerce van essentieel belang dat hij een marketingstrategie hanteert die hem succesvoller maakt dan die vele concurrenten. Maar hoe doe je dit? Onderzoek dat door het Centre for Market Insights (CMI) van de Hogeschool van Amsterdam is uitgevoerd biedt eerste handvatten. In de blog op Retail Insiders, geschreven door onderzoeker  & promovendus Sjoukje Goldman lees je hier alles over.

Naar de blog
Sjoukje Goldman

Sjoukje Goldman werkt sinds september 2014 als onderzoeker bij de lectoraten Digital Commerce en Emerging Technology for Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Als promovendus is zij verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Als docent werkt ze bij de master Digital Driven Business waar ze les geeft in bedrijfsstatistiek en marketing strategie.

Sjoukje heeft een master of science in marketing. Haar expertise betreft marketing strategie, met name op het gebied van internationalisering in e-commerce (cross-border e-commerce) en duurzame marketing.

Sjoukje maakt tevens deel uit van de expertgroep Cross-border e-commerce van het landelijke onderzoeksprogramma Shopping Tomorrow.

Reacties

Geef een reactie op deze publicatie

Cmihva.nl maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid. Privacyverklaring

Accepteren
Winkelwagen
There are no products in the cart!
0
X