Home > Publicaties > Infographic: inzet marketingactiviteiten collectieven

toolkit digital marketing

Infographic: inzet marketingactiviteiten collectieven

03 mei 2018 | Infographic
Mayke Steeman

Naast het gebruik van online kanalen, ondernemen collectieven ook andere marketingactiviteiten om meer bezoekers te trekken. Welke zijn dat en waarom?
Bekijk de infographic hier!

Deze infographic is gemaakt op basis van de resultaten van ons tweejarig onderzoek ‘Collectief Online’. In vrijwel elke binnenstad werken partijen samen aan het toekomstbestendig maken van het winkelgebied. Deze collectieven zetten (online) marketing in om meer bezoekers te trekken. Collectief Online is een tweejarig onderzoek naar de betekenis van de collectieve inzet van internettechnologieën voor MKB-ondernemers in binnenstedelijke winkelgebieden.

Lees hier meer over het onderzoekof kijk op www.collectiefonline.com voor de volledige resultaten.

Mayke Steeman | Coördinator Centre for Market Insights

Mayke Steeman is sinds juli 2017 werkzaam als Coördinator van het HvA Centre for Market Insights (CMI) en als Projectmanager bij het lectoraat Digital Commerce aan de Hogeschool van Amsterdam. Voorheen werkte ze bij een zakenreisorganisatie waar ze Marketing Coördinator en later Project Manager Corporate Events was. Bij het CMI is zij onder andere verantwoordelijk voor de communicatie en het projectmanagement van het Retail Innovation Platform en ShoppingTomorrow expertgroepen. Ook is zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het CMI en het delen van kennis dat voortkomt uit onderzoek van het lectoraat Digital Commerce, via de website en social media kanalen. Voor vragen van studenten over over het gebruik van tools, spreekuren en de online kennisbank, maar ook voor tijdelijke onderzoeksbijbanen en afstudeeropdrachten, kan je ook terecht bij Mayke. Loop gerust eens binnen bij het CMI in Wibauthuis 06A42 of stuur een e-mail naar cmi@hva.nl. De deur staat altijd open!

Reacties

Geef een reactie op deze publicatie

Cmihva.nl maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid. Privacyverklaring

Accepteren
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
0
X