Home > Publicaties > Marketing activitities town centre partnerships: from mismatch to perfect fit?

Marketing activitities town centre partnerships: from mismatch to perfect fit?

03 oktober 2017 | Onderzoek
Daphne Hagen

Hoe kunnen collectieven hun digitale marketingactiviteiten beter laten aansluiten op de wensen van consumenten? Deze presentatie geeft praktische oplossingen over hoe collectieven hun digitale marketingactiviteiten effectiever kunnen inzetten. Deze oplossingen worden ondersteund door cijfers uit ons onderzoek.

Download de (engelstalige) presentatie hier!

Meer informatie over ons tweejarig onderzoek ‘Collectief Online’; een onderzoek naar de effectiviteit van collectieve marketing voor winkelgebieden, vind je hier!

Daphne Hagen
Daphne Hagen werkt sinds februari 2014 als docent onderzoeker bij het lectoraat Digital Commerce aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is sinds 2011 werkzaam als docent marketing, marktonderzoek en communicatie bij de opleiding Commerciële Economie. Daarvoor heeft Daphne verschillende marketing en sales functies bekleed bij onder andere de ING en Telfort.
.
Bij het lectoraat Digital Commerce houdt Daphne zich voornamelijk bezig met onderzoek naar de adoptie en gevolgen van nieuwe internettechnologieën voor de detailhandel en voor collectieven binnen winkelgebieden in het bijzonder. Een onderwerp waarop zij ook beoogd te promoveren.
Daphne maakt tevens deel uit van de expertgroep Future Mall van het landelijke onderzoeksprogramma Shopping Tomorrow.
.
HULP BIJ ONDERZOEK Daphne heeft ruime ervaring met het begeleiden en examineren van afstudeerders, en is daarom een goede vraagbaak voor alle onderzoeksvragen met betrekking tot de verschillende vragen die voorbij komen in de afstudeercyclus. Zowel wat betreft kwalitatief als kwantitatief onderzoek
.
TOOLS Daphne kan helpen bij vragen over: Qualtrics | SPSS | MAXQDA

Reacties

Geef een reactie op deze publicatie

Cmihva.nl maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid. Privacyverklaring

Accepteren
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
0
X