Home > Publicaties > Crossborder Event 2018

crossborder event 2018

Crossborder Event 2018

13 september 2018 | Presentatie
Sjoukje Goldman

Op donderdag 6 september 2018 presenteerde onze promovendus Sjoukje Goldman een combinatie van onderzoeksresultaten over strategie en succes in cross-border e-commerce op het cross-border event 2018. In haar presentatie gaat Sjoukje in op hoe lokalisatie van marketingactiviteiten en website elementen bijdragen aan verschillende bedrijfsprestaties. In deze presentatie staat ook de case Under Armour waarin studenten in opdracht voor Under Armour Europe op zoek gaan naar specifieke landen informatie op basis waarvan ze advies geven hoe de lokalisatie in het land optimaal ingezet kan worden. Cross-border e-commerce is serious business en met behulp van een goede desk-research kun je al heel veel informatie achterhalen. Je kan de presentatie hier downloaden!

Naast deze presentatie gaf ze over dit onderwerp onlangs ook een interessant interview in Twinkle Magazine, dat lees je hier.

Sjoukje Goldman

Sjoukje Goldman werkt sinds september 2014 als onderzoeker bij de lectoraten Digital Commerce en Emerging Technology for Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Als promovendus is zij verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Als docent werkt ze bij de master Digital Driven Business waar ze les geeft in bedrijfsstatistiek en marketing strategie.

Sjoukje heeft een master of science in marketing. Haar expertise betreft marketing strategie, met name op het gebied van internationalisering in e-commerce (cross-border e-commerce) en duurzame marketing.

Sjoukje maakt tevens deel uit van de expertgroep Cross-border e-commerce van het landelijke onderzoeksprogramma Shopping Tomorrow.

Reacties

Geef een reactie op deze publicatie

Cmihva.nl maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid. Privacyverklaring

Accepteren
Winkelwagen
There are no products in the cart!
0
X