Home > Privacyverklaring

Privacyverklaring

Privacyverklaring
Centre for Market Insights – Hogeschool van Amsterdam

01 september 2018

 

Dit is de privacyverklaring van het HvA Centre for Market Insights, gevestigd te Amsterdam (hierna HvA CMI),  www.cmihva.nl

 

Je privacy is voor  HvA CMI van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij HvA CMI allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met de Project Manager via www.cmihva.nl of via de contactgegevens hieronder.

 

Reserveringen voor gebruik van  de tools computer(s)
Je kan op deze website een computer reserveren op onze locatie om  de tools te gebruiken die wij aanbieden om  jouw onderzoek te ondersteunen. De gegevens die jij hiervoor achterlaat, gebruiken wij puur en alleen om  jouw reservering vast te leggen en om  contact met jou op te nemen als je de computer onverwachts niet beschikbaar is. Jouw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard.

 

Aanmeldingen voor Events, spreekuren, onderzoekstafels
Je kan je op deze website aanmelden voor  een spreekuur, event of onderzoekstafel. De gegevens die jij hiervoor achterlaat, worden alleen gebruikt om  contact met je op te nemen als de reservering van het spreekuur of onderzoekstafel niet door kan gaan of om  meer informatie te sturen over het specifieke event waar je naartoe wil komen. Daarnaast worden de gegevens gebruikt om  je een klanttevredenheidsonderzoek toe te sturen. Alleen de data uit dit tevredenheidsonderzoek, wordt anoniem verwerkt in een jaarljikse rapportage. Jouw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard.

 

Nieuwsbrief
Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes en informatie over onze onderzoeken, tips  & tricks in onderzoek en events. Dit abonnement kun  je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Je e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

 

Cookies
Onze online dienst kan cookies gebruiken. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. In principe zijn al onze cookies zogenoemde “functionele” of “analytische” cookies. Als we besluiten gebruik te maken van “tracking”-cookies (waarmee je website-bezoek gevolgd kan worden over meerdere sites) zullen we dat in een aparte cookie-melding bekendmaken.

 

Google Analytics
Wij kunnen Google Analytics gebruiken om  bij te houden hoe bezoekers onze online dienst gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor  andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

 

Andere partijen
Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als de wet dat voorschrijft. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude, aangifte kunnen doen bij de politie.

 

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor  ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan  gaan.

 

Inzage en wijzigen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun  je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

 

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens
HvA Centre for Market Insights
Wibautstraat 3b, 6e verdieping, ruimte 06A42
1091 GH Amsterdam
www.cmihva.nl

Cmihva.nl maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid. Privacyverklaring

Accepteren
X